AnaSayfa / Genel / Kahve falında zırh giymek

Kahve falında zırh giymek

Kahve falında zırh giymek çok zor zamanlar geçirileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zırh giymek gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Kahve falında zırh giymek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında zırhlı araba görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zırh kuşanmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik zırh görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında altın zırh görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceket giydirmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında açık renk elbise giymek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir