AnaSayfa / Genel / Kahve falında zırh kuşanmak

Kahve falında zırh kuşanmak

Kahve falında zırh kuşanmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında zırh kuşanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında zırh kuşanmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç kuşanmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah kuşanmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında zırhlı araba görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında altın zırh görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında çelik zırh görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak sevinç gözyaşları dökmeye, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında zırh giymek yokluk içine gireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir