AnaSayfa / Genel / Kahve falında zırhlı araç kullanmak

Kahve falında zırhlı araç kullanmak

Kahve falında zırhlı araç kullanmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araba görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çelik zırh görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında zırh kuşanmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zırh giymek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın zırh görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ticari araç kullanmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında araç kullandığını görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir