AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir çelik görmek

Kahve falında demir çelik görmek

Kahve falında demir çelik görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, üzücü haberler alacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında demir çelik gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Kahve falında demir çelik görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işarettir.

Kahve falında çelik alyans takmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik bileklik görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik halat görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında çelik kasa anahtarı görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet eder.

Kahve falında çelik tel görmek doğruluğu bulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik kapı açmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir