AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın zırh görmek

Kahve falında altın zırh görmek

Kahve falında altın zırh görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında altın zırh gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında altın zırh görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında zırhlı araba görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çelik zırh görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Kahve falında zırh giymek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında zırh kuşanmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yokluk içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında altın küpü bulmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret eder.

Kahve falında altınlarını çalındığını görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir