AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik tel görmek

Kahve falında çelik tel görmek

Kahve falında çelik tel görmek tüm kederinin uçup gideceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çelik tel gördüyseniz:

  • Hangi plan veya projelere odaklanacağınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında çelik tel görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında çelik merdiven görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik bardak görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kasa açmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında demir çelik görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında çelik bileklik görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik tava görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında çelik zırh görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir