AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takı takmak

Kahve falında yeşil takı takmak

Kahve falında yeşil takı takmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil takı takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kalbini tekrar hayata açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil takı takmak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında geline takı takmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah takı takmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takı takmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasına takı takmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında altın takılar takmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında mavi takı takmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir