AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek dağıtmak

Kahve falında çekirdek dağıtmak

Kahve falında çekirdek dağıtmak çok hayır duası alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek dağıtmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında çekirdek dağıtmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında limon çekirdeği yemek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdek dikmek sorunlarına da çözümler bulacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında nar çekirdeği görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir