AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, alanında marka bir isim olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği dikmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Kahve falında ayçiçeği yediğini görmek sadece kendisini düşüneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği yağı görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Kahve falında ayçiçeği ekmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir