AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek dikmek

Kahve falında çekirdek dikmek

Kahve falında çekirdek dikmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdek dikmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Kahve falında çekirdek dikmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli simit görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında meyve çekirdeği ekmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, küskünlük yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir