AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa çekirdek ekmek

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek sorunların artacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında meyve çekirdeği ekmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında domates çekirdeği ekmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir