AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak verdiği emeklerin boşa gideceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak çekirdeği almak iyileşeceğine, kısmet alacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir