AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar çekirdeği görmek

Kahve falında nar çekirdeği görmek

Kahve falında nar çekirdeği görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet eder.

Kahve falında nar çekirdeği gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında nar çekirdeği görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek güzel ameller işleyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir