AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak çektiği zorlukların biteceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, işinin gücünün de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında domates çekirdeği ekmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek birlikte bazı işler yapılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir