AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çekiç görmek

Kahve falında elinde çekiç görmek

Kahve falında elinde çekiç görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çekiç gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Kahve falında elinde çekiç görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekiç çakmak sorunlarını teker teker aşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekiç bulmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında çekiç balığı görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çekiç görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında altın çekiç görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Kahve falında çekiç atmak büyük borçların altında ezileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir