AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekiç atmak

Kahve falında çekiç atmak

Kahve falında çekiç atmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında çekiç atmak gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında çekiç atmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekiç balığı görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında demir çekiç görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında çekiçle birini dövmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çekiç almak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında çekiç sesi duymak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Kahve falında kırık çekiç görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir