AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceketi ters giymek

Kahve falında ceketi ters giymek

Kahve falında ceketi ters giymek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceketi ters giymek gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında ters ceket giymek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceketi ters giymek gönül kapılarını açacağına, tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deri ceket giymek garanti olacak makama oturacağına, doğru bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında güzel ceket giymek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Kahve falında lacivert ceket giymek insanların kendisine her zaman destek olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo ceket giymek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında dar ceket giymek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir