AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo ceket giymek

Kahve falında bordo ceket giymek

Kahve falında bordo ceket giymek makam sahibi olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bir süre zorluk çekeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bordo ceket giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bordo renk ceket giymek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo ceket giymek emeklerinin heba olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo kazak giymek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında bordo gömlek giymek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında bordo palto giymek büyük kazançlar elde edeceğine, isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir