AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert ceket giymek

Kahve falında lacivert ceket giymek

Kahve falında lacivert ceket giymek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, borçlarının ödeneceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert ceket giymek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında lacivert ceket giymek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert ceket görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında lacivert gecelik giymek variyetini çoğaltacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında lacivert takım giymek türlü musibetlere uğrayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert kıyafet giymek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert terlik giymek mutlu günlerin yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek anne babanın birbirine düşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir