AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişinin ceketini giymek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kişinin her işi severek yapacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert ceket giymek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel ceket giymek bereket ve huzur getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birinin ceketini giymek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ceketini giymek hevesinin kursağında kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir