AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri ceket giymek

Kahve falında deri ceket giymek

Kahve falında deri ceket giymek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında deri ceket giymek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında siyah deri ceket giymek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Kahve falında deri ceket giymek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mavi deri ceket görmek özgüveninin artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri ceket almak kısmetinin açılacağına, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir