AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket pantolon giymek

Kahve falında ceket pantolon giymek

Kahve falında ceket pantolon giymek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, zamandan da kar edeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hırpalanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ceket pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında ceket pantolon giymek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon ceket görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak ceket giymek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölünün ceketini giymek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa ceket giymek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kot ceket giymek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir