AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot ceket giymek

Kahve falında kot ceket giymek

Kahve falında kot ceket giymek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, idealist kimse olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot ceket giymek gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında mavi kot ceket giymek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kot ceket giymek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar kot giymek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kot şort giymek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot giymek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir