AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok zengin olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz yeni bağlantılar kurmanızı veya bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında renkli ceket giymek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni ceket giymek onların kıymetini bileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo ceket giymek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bol ceket giymek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Kahve falında kot ceket giymek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir