AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa ceket giymek

Kahve falında kısa ceket giymek

Kahve falında kısa ceket giymek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, korkularını yeneceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kısa ceket giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kısa ceket giymek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında dar ceket giymek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin ceketini giymek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir ceket giymek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ceket giydiğini görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir