AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ceket giymek

Kahve falında parlak ceket giymek

Kahve falında parlak ceket giymek çok mutlu bir yuva kurulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında parlak ceket giymek gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Kahve falında parlak ceket giymek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına inanılır.

Kahve falında parlak elbise giymek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında parlak kıyafet giymek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek cebinin para göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir