AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancının günbegün artacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ceket giymek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli ceket giymek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet eder.

Kahve falında deri ceket giymek işlerinin başarılı olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot ceket giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek çok büyük borçlar alacağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir