AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ceketini giymek

Kahve falında ölünün ceketini giymek

Kahve falında ölünün ceketini giymek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün ceketini giymek gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Kahve falında ölünün ceketini giymek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye ceket giydirmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında ceket pantolon giymek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli ceket giymek anne babaya müjde verileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ceketini giymek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kareli ceket giymek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında dar ceket giymek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir