AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tabanca görmek

Kahve falında altın tabanca görmek

Kahve falında altın tabanca görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın tabanca gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Kahve falında altın kaplama tabanca görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında altın tabanca görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca ve bıçak görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca düşürmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, çalışmalarının artacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında tabancadan kaçmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayı beline koymak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir