AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak tabanca görmek

Kahve falında oyuncak tabanca görmek

Kahve falında oyuncak tabanca görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak tabanca gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak su tabancası görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında tabancalı birinden kaçmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak kötü sözler duylacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla öldürmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca bulmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir