AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancadan kaçmak

Kahve falında tabancadan kaçmak

Kahve falında tabancadan kaçmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında tabancadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında tabancalı birinden kaçmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında tabancadan kaçmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tabanca görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca doğrultmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca düşürmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve polis görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayı düşürmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir