AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tabak görmek

Kahve falında altın tabak görmek

Kahve falında altın tabak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, nasiplerini alacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın tabak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında altın tabak görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tabak altın görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta altın görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Kahve falında tabak içinde altın görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Kahve falında tabak süslemek kolaylık elde edeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek kısmetinin bollaşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tabak kaşık görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir