AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta altın görmek

Kahve falında tabakta altın görmek

Kahve falında tabakta altın görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulur.

Kahve falında tabakta altın gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında tabak içinde altın görmek makamının artacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın tabak görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına inanılır.

Kahve falında bir tabak altın görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta altın görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında servis tabağı görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir tabak yemek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta un görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Kahve falında tabakta pilav görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir