AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak altın görmek

Kahve falında bir tabak altın görmek

Kahve falında bir tabak altın görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tabak altın gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir tabak altın görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tabakta altın görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın tabak görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında tabak içinde altın görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak kırmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kırıldığını görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında çay tabağı kırmak aksine daha da zorlaştıracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında parlak tabak görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir