AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kaşık görmek

Kahve falında tabak kaşık görmek

Kahve falında tabak kaşık görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kaşık gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşık tabak görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulur.

Kahve falında tabak kaşık görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rahatsızlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında çatal kaşık tabak görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında kaşık hediye almak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık bulmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşıkla oynamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir