AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yediğini görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek malını ve parasını kaybedeceğine, bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı masada yemek yemek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir