AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sağlığının da bozulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak yıkamak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Kahve falında porselen tabak almak maddi güç sahibi olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir