AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde bozuk para görmek

Kahve falında cebinde bozuk para görmek

Kahve falında cebinde bozuk para görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde bozuk para gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak manevi olarak hasar alınacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet eder.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında cebine bozuk para koymak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak özel hayatının da yolunda gideceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine para koymak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir