AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde altın görmek

Kahve falında cebinde altın görmek

Kahve falında cebinde altın görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında cebinde altın gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek helal lokma yiyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine altın koymak gelmek istediği noktalara geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebine altın doldurmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında cebinde altın görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinde altın bulmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde bıçak görmek aksiliklerin baş göstereceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında cebinde sigara görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, onların mutlu haberlerini alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir