AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde para bulmak

Kahve falında cebinde para bulmak

Kahve falında cebinde para bulmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında cebinde para bulmak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Kahve falında cebinde para bulmak kazançlı işler yapılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak kasasının ağırlaşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında cebinde altın bulmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak size başarı getirecek adımlar atmanıza, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebinde tomarla para görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir