AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde bıçak görmek

Kahve falında cebinde bıçak görmek

Kahve falında cebinde bıçak görmek hak yolundan ayrılmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, hatalarını fark edeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında cebinde bıçak gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında cebinde bıçak görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kendi işinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde ekmek görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinden para düşürmek darlık içine düşeceğine, yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında cebine taş koymak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cebinde demir para görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebine anahtar koymak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulur.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir