AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde muska görmek

Kahve falında cebinde muska görmek

Kahve falında cebinde muska görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, mutlu bir evliliğe, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde muska gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında cebinde muska görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında cebinde altın bulmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının cebinde para görmek bolluk içine olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında cebine kağıt para koymak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cebine bozuk para koymak genç kimselere eğitim vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün cebinden para almak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında cebinde ceviz görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cebine ceviz koymak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir