AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde ceviz görmek

Kahve falında cebinde ceviz görmek

Kahve falında cebinde ceviz görmek masa başı bir işe girileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, statü atlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cebinde ceviz gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Kahve falında cebinde ceviz görmek dualarına karşılık alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine ceviz koymak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının cebinden para almak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında cebinde elma görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının cebinde para görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde bıçak görmek kendisiyle de gururlanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinden para çaldırmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ilişkiye huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir