AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının cebinde para görmek

Kahve falında kocasının cebinde para görmek

Kahve falında kocasının cebinde para görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, büyük işlere imza atacağına, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının cebinde para gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasının cebinde para görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon cebinde para bulmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, fenalıkta bulunmaya işaret eder.

Kahve falında cebinden para çıkmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinde kağıt para görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında cebinde çok para görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir