AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün cebinden para almak

Kahve falında ölünün cebinden para almak

Kahve falında ölünün cebinden para almak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün cebinden para almak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında ölünün cebinden para almak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek kurtuluşu yakalayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine para koymak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında cebinde çok para görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin cebine para koymak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının cebinde para görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir