AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sürahi görmek

Kahve falında altın sürahi görmek

Kahve falında altın sürahi görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, rızkının azalacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın sürahi gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında altın sürahi görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında sürahide ayran görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sürahi görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Kahve falında sürahide su görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su dökmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık sürahi görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir