AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahide su görmek

Kahve falında sürahide su görmek

Kahve falında sürahide su görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinin yaver gideceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sürahide su gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında cam sürahiden su içmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında sürahiye su doldurmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su doldurmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu sürahi görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sürahide su görmek yüzünün hep güleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su içmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir sürahi su görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir