AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sürahi görmek

Kahve falında kırık sürahi görmek

Kahve falında kırık sürahi görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük kayıplara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık sürahi gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında kırık sürahi görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahide su görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sürahi görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sürahi takımı görmek güzel ameller işleyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürahi su görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahi yıkamak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında demir sürahi görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir