AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sürahi görmek

Kahve falında yeşil sürahi görmek

Kahve falında yeşil sürahi görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, iş kaybı yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil sürahi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında yeşil sürahi görmek dinç kalacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sürahi görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahide su görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sürahide su görmek beklentilerine ulaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu sürahi görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında su sürahisi görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Kahve falında sürahi takımı görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir