AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahide ayran görmek

Kahve falında sürahide ayran görmek

Kahve falında sürahide ayran görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, malını ve canını emniyete alacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sürahide ayran gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında sürahide ayran görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürahi ayran görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi sürahi görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahi almak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir sürahi görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında sürahiden su içmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Kahve falında kristal sürahi görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında sürahiden su doldurmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir